Download

Mencari ...
Setinggi2 penghargaan dan ucapan terima kasih buat semua rakan komuniti yang terus menyokong aktiviti KPTTLUS. terutama sekali buat Rakan Pengurusan Channel LUS & Rakan Moderator Channel LUS selanjutnya SEMUA rakan-rakan yang menggunakan Jaluran / Jaringan PTT Channel Lebuhraya Utara-Selatan. Sekian, Terima Kasih. ( 43650|[LUS]|airbort )
25 September 2012

Sekadar Suatu Perkongsian - :)

Menghisap payudara membantu mengurangkan risiko terkena kanser payudaraDalam satu kenyataan dari BlackBerry Messenger (BBM), bertarikh 19 Mac 2011, pencegahan kanser payudara sebenarnya boleh dilakukan dengan membiarkan pasangan menghisapnya secara berterusan.

Dalam tempoh beberapa dekad akan datang, mungkin ramai wanita akan sanggup mengupah lelaki untuk menhisap payudara mereka !!

Ini berdasarkan data yang diperolehi dari BBC and Jabatan Kesihatan Britain. 

BBC - Doktor menyarankan wanita agar membiarkan pasangan masing-masing menghisap payudara mereka secara berjadual dan berterusan dengan tujuan untuk mengurangkan risiko terkena kanser payudara.

Payudara harus dihisap sekerap mungkin oleh pasangan secara berjadual kerana ianya akan membantu wanita melawan serangan kanser payudara yang semakin meningkat peratusan penghidap di seluruh dunia.

( Sekadar Suatu Perkongsian )
Dihantar oleh Komuniti Kariah Surau Al-Ittihad, Bandar Baru Bangi, Selangor Darul Ehsan, Malaysia. www.surau-al-ittihad.blogspot.com

0 komen:

Post a Comment

Terima kasih di atas kesudian anda menaip komen di sini . . .