Download

Mencari ...
Setinggi2 penghargaan dan ucapan terima kasih buat semua rakan komuniti yang terus menyokong aktiviti KPTTLUS. terutama sekali buat Rakan Pengurusan Channel LUS & Rakan Moderator Channel LUS selanjutnya SEMUA rakan-rakan yang menggunakan Jaluran / Jaringan PTT Channel Lebuhraya Utara-Selatan. Sekian, Terima Kasih. ( 43650|[LUS]|airbort )
23 December 2012

| Tuan Tanah | PTT Zello | Channel Lebuhraya Utara-Selatan |

Assalamualaikum wbt dan Salam 1Malaysia...


Soalan : Kenapa, Bagaimana, Siapa, Bila dan Dimana

Jawapan :


Sejak kebelakangan ini, ramai di kalangan Pengguna Awam ( Bukan Rakan Pengurusan + Bukan Rakan Moderator ) Zello-PTT, Channel : Lebuhraya Utara-Selatan, mengadu dikenakan sekatan ( BLOCKed ). Kononnya, tanpa SEBAB Munasabah ...

Sekiranya anda rasa seperti teraniaya atau dianiaya... Sila hubungi saya SEGERA untuk tindakan lanjut, demi kebaikkan semua.

Sekiranya anda merasakan anda lebih terlatih daripada Rakan Moderator Kami... Nyatakan kelebihan anda, anda mungkin diangkat menjadi Trial-Moderator ( Moderator Percubaan )...

Apapun, sebelum anda menawarkan diri...adalah lebih baik rasanya ... Anda :-

01. FAHAM kenapa Channel : Lebuhraya Utara-Selatan diwujudkan.

02. FAHAM Etika BerPTT di Channel Kami.

03. FAHAM + Mahir, menggunakan Sebarang Sumber Informasi RASMI untuk hebahan User-User yang lainnya.

04. MAMPU mengawal EMOSI ketika berdepan situasi LUAR JANGKAAN.

05. Sekurang-kurangnya, anda adalah pengguna Lebuhraya Utara-Selatan yang TEGAR + Rutin, ( yang bermaksud menggunakan Laluan Lebuhraya Utara-Selatan, samada Jajaran Utara atau Jajaran Selatan, setidak-tidaknya antara 5 atau paling kurang 3 kali dalam seminggu !!! )

06. PENTING : ( Anda Tahu Apa Boleh + Apa Tak Boleh ) di LUS !!!.

Kenapa ? , Ini adalah kerana Rakan Moderator LUS adalah mereka-mereka yang sudah diuji KEBOLEHANnya oleh Tuan Tanah LUS dalam pelbagai cara. Mereka adalah orang yang diberi kepercayaan untuk memantau + memperkemas Channel LUS mengikut PENILAIAN Tuan Tanah LUS sendiri.

Walaubagaimanapun, terdapat 3 CallSign PALING Utama sekitar CallSign : " airbort ", ( Juga Dianggap KUBU Penampan Paling Hadapan ) iaitu DVT-Kechubong + 8888 JJ + SPT.Penang.MY aka +60176975173.

Emailkan sebarang pertanyaan, aduan, rungutan, teguran atau apa juga yang anda rasakan perlu ke alamat email yang dinyatakan di bawah.

Official CallSign " Tuan Tanah Channel LUS : [ airbort ] "

01. airbort
02. 43650|[LUS]|airbort
03. www.kpttlus.blogspot.com

Komuniti PTT Zello, Channel : Lebuhraya Utara-Selatan
aka KPTTLUS

Sebarang permasalahan, cadangan, rungutan, teguran atau apa-apa juga yang melibatkan KPTTLUS, demi penambahbaikkan KPTTLUS, boleh terus diajukan kepada :-

Email : airbort@facebook.com
Email : komuniti.ptt.lus@gmail.com

Seandainya kedapatan sebarang kesulitan yang timbul disebabkan kami, selaku Rakan Pengurusan LUS, kami dengan ini menyusun 10 jari minta ampun dan maaf...semoga kesilapan hari ini tidak akan berulang. InsyaALLAH...Amin.

Nota :-

"Kami Bukan Tak Tahu, tapi... Kami Bukan PAKAR"
Selagi Perisian Zello Terus PERCUMA, Kami akan cuba sebaik-baiknya...

Demi mencari sedikit Jariah untuk dikumpulkan...
Buat "Lampu" Semasa Di Dalam Kubur ...
InsyaALLAH...

Sekian, Harap Maklum.

Komuniti PTT Lebuhraya Utara-Selatan ( KPTTLUS )
> > > www.kpttlus.blogspot.com < < <
Status : InfoChannel - ( Borak Kosong DILARANG ).
Peringatan : TIADA Sebarang Informasi Sekatan Jalanraya ( Roadblock ), Perangkap Had Laju ( Speedtrap ) atau Seumpama Dengannya ( Termasuk sebarang KataGanti atau KodRahsia ).
Nota : Anda akan DISINGKIRKAN dari jaluran TANPA NOTIS !!!. Harap Maklum & Selamat Bekerjasama.

0 komen:

Post a Comment

Terima kasih di atas kesudian anda menaip komen di sini . . .