Download

Mencari ...
Setinggi2 penghargaan dan ucapan terima kasih buat semua rakan komuniti yang terus menyokong aktiviti KPTTLUS. terutama sekali buat Rakan Pengurusan Channel LUS & Rakan Moderator Channel LUS selanjutnya SEMUA rakan-rakan yang menggunakan Jaluran / Jaringan PTT Channel Lebuhraya Utara-Selatan. Sekian, Terima Kasih. ( 43650|[LUS]|airbort )
15 November 2012

18SX - Ilmu Makam Yang Lima

Ilmu mengenai Makam Yang Lima berguna bagi mengetahui kaedah yang bersistem dan berkesan untuk memuaskan isteri tatkala berjimak. Antara kitab awal yang membincangkan perkara ini ialah Kitab `Ubab yang telah diterjemahkan ke dalam Bahasa Melayu disekitar tahun Hijrah 1346. Di bawah ini dipaparkan sedutan dari kitab tersebut, pada membicarakan tentang cara memposisikan isteri bagi mencapai makam. Nama-nama makam itu dipercayai tiada kaitan dengan sesiapa manusia pun, ia hanya nama khas makam yang berkaitan.

.
Komuniti PTT Lebuhraya Utara-Selatan ( KPTTLUS )
> > > www.kpttlus.blogspot.com < < <
Status : InfoChannel - ( Borak Kosong DILARANG ).
Peringatan : TIADA Sebarang Informasi Sekatan Jalanraya ( Roadblock ), Perangkap Had Laju ( Speedtrap ) atau Seumpama Dengannya ( Termasuk sebarang KataGanti atau KodRahsia ).
Nota : Anda akan DISINGKIRKAN dari jaluran TANPA NOTIS !!!. Harap Maklum & Selamat Bekerjasama.

0 komen:

Post a Comment

Terima kasih di atas kesudian anda menaip komen di sini . . .