Download

Mencari ...
Setinggi2 penghargaan dan ucapan terima kasih buat semua rakan komuniti yang terus menyokong aktiviti KPTTLUS. terutama sekali buat Rakan Pengurusan Channel LUS & Rakan Moderator Channel LUS selanjutnya SEMUA rakan-rakan yang menggunakan Jaluran / Jaringan PTT Channel Lebuhraya Utara-Selatan. Sekian, Terima Kasih. ( 43650|[LUS]|airbort )
08 October 2012

Teka-Teki + Teka-Teki

Assalamualikum wbt dan Salam 1Malaysia...

yeehaa....uuu haii ... mintak maap tu rerakan semua yer ... melantak-lantak rerakan semua dalam seminggu dua ni dalam channel ( Status : Open, 12:30 pagi hingga 06:00 pagi ) dengan Teka-Teki ... ada teka-teki boleh di terima akal .... ada  jugak yang bagi teka-teki luar dari kotak fikir ... fuhh ber kekeh lah memasing semenjak dua  menjak ni yer ...

apapun sebenarnya ... memang di tukar StatusChannel dari pada StatusChannelInfo kepada ChannelOpen ... kenapa ? ... almaklum je lah ... bukan tak nak sekat atau kami nak tidur ... tapi adalah dengan tujuan menghiburkan hari rerakan yang masih lagi memandu di Lebuhraya Utara-Selatan ... walaubagaimana pun ... Sebaran Info Roadblock & Speedtrap, Pertengkaran, Perkauman, atau apa-apa jua Subjek yang mampu membawa ke pada sebarang bentuk perbalahan akan DIBLOCK dari jaluran...

semoga dengan koleksi-koleksi teka-teki di atas ( sebelum post ini ) .... yang mana di ambil dari rerakan blogger sejati yang lain ... ( dengan kredit ke TuanTanahBlogtersebut ). Semoga tolong menolong antara kita terus berkekalan dan kenalan kita semakin hari semakin bertambah ( walau kekadang yang bertambah cuma rakan-rakan KakiOnar !!! - perghhh --- hape pon tak leyhh.

sekian.

0 komen:

Post a Comment

Terima kasih di atas kesudian anda menaip komen di sini . . .