Download

Mencari ...
Setinggi2 penghargaan dan ucapan terima kasih buat semua rakan komuniti yang terus menyokong aktiviti KPTTLUS. terutama sekali buat Rakan Pengurusan Channel LUS & Rakan Moderator Channel LUS selanjutnya SEMUA rakan-rakan yang menggunakan Jaluran / Jaringan PTT Channel Lebuhraya Utara-Selatan. Sekian, Terima Kasih. ( 43650|[LUS]|airbort )
02 April 2013

Jariah itu Adalakanya TIDAK Perlu Minta Izin ...

Berkongsilah ... dengan berkongsi kita dapat membantu orang lain dalam cara tak langsung. Adalah amat digalakkan kepada semua pengguna Jaluran Komuniti PTT Zello, Channel : Lebuhraya Utara-Selatan untuk berkongsi apa sahaja yang baik.

Sehubungan dengan itu seluruh rakan taulan juga digalakkan untuk "share" mana2 audio di Jaluran ke Facebook atau ke Twitter ... setiap yang baik kita kongsikan ke Facebook atau Twitter akan kekal di alam maya selagi mana server Facebook dan Twitter masih aktif. Setiap yang kita kongsikan akan terus digunapakai oleh orang2 berlainan sekalipun kita sudah dipanggil pulang ke Rahmatullah ( MATI ). Ini bermaksud, sekiranya kita kongsikan apayang baik, digunapakai pula oleh orang lain ... ini bermakna Jariah Tanpa Sempadan. Sehubungan itu ... kami sebagai warga Pengurusan Komuniti PTT Zello, Channel : Lebuhraya Utara-Selatan menjemput anda kongsikan ( share ) ... mana2 audio yang baik untuk orang lain. Terima kasih ...