Download

Mencari ...
Setinggi2 penghargaan dan ucapan terima kasih buat semua rakan komuniti yang terus menyokong aktiviti KPTTLUS. terutama sekali buat Rakan Pengurusan Channel LUS & Rakan Moderator Channel LUS selanjutnya SEMUA rakan-rakan yang menggunakan Jaluran / Jaringan PTT Channel Lebuhraya Utara-Selatan. Sekian, Terima Kasih. ( 43650|[LUS]|airbort )
28 December 2012

Di minggu terakhir bulan Disember 2012 ini ...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُ
Di minggu terakhir bulan Disember 2012 ini ...

Doaku Ya اَللّهُ,

Muliakanlah mereka yang mengirimkan doa ini dan juga mereka yang membaca pesanan ini, Lapangkanlah Hatinya, Bahagiakanlah Keluarganya, dan Luaskanlah Rezekinya Seluas Lautan yg Engkau Ciptakan. Mudahkanlah Segala Urusannya, Keluarganya, Ibubapanya, Adik-Beradiknya, Sekelian Kenalannya dan Sekelian Umat Nabi Muhammad S.A.W dama ada yang masih hidup mahupun yang telahpun kembali ke rahmatullah, Kabulkanlah Cita-citanya, Jauhkanlah darinya Segala Penyakit, Fitnah, Prasangka Keji, Berkata-kata Kasar dan Mungkar, Jauhkanlah darinya Segala Musibah, Serta Terimalah Semua Amal Ibadahnya & Kelak Jadikan dia sebagai Penghuni SurgaMu Ya اَللّهُ,

​آمــــــــــــــــــين يا رب العالمين

Nota : Kirim ke Semua Orang yang ada dalam Contact / Address Anda. Doakanlah mereka, Mudah2an Doa kita Dikabulkan. Amin. Insya-Allah.Komuniti PTT Lebuhraya Utara-Selatan ( KPTTLUS )
> > > www.kpttlus.blogspot.com < < <
Status : InfoChannel - ( Borak Kosong DILARANG ).
Peringatan : TIADA Sebarang Informasi Sekatan Jalanraya ( Roadblock ), Perangkap Had Laju ( Speedtrap ) atau Seumpama Dengannya ( Termasuk sebarang KataGanti atau KodRahsia ).
Nota : Anda akan DISINGKIRKAN dari jaluran TANPA NOTIS !!!. Harap Maklum & Selamat Bekerjasama.

0 komen:

Post a Comment

Terima kasih di atas kesudian anda menaip komen di sini . . .