Download

Mencari ...
Setinggi2 penghargaan dan ucapan terima kasih buat semua rakan komuniti yang terus menyokong aktiviti KPTTLUS. terutama sekali buat Rakan Pengurusan Channel LUS & Rakan Moderator Channel LUS selanjutnya SEMUA rakan-rakan yang menggunakan Jaluran / Jaringan PTT Channel Lebuhraya Utara-Selatan. Sekian, Terima Kasih. ( 43650|[LUS]|airbort )
20 November 2012

Facebook newsfeed link by: Afdlin Shauki

Afdlin Shauki shared the following link and had this to say about it:

Sokong pembebasan palestin dan menderma melalui Aqsa Syarif! kerana Aqsa Syarif adalah satu-satunya pertubuhan rasmi di bawah Perdana Menteri Palestin (secara organisasinya), yang lain adalah rasmi juga, akan tetapi tidak secara organisasi dengan Pejabat Perdana Menteri dan mereka (Aqsa Syarif) adalah pertubuhan paling utama di Palestin (kebiasaannya semua pertubuhan akan berada di bawahnya).

Prof Tahir (ayah kepada faizal tahir) merupakan aktivis dan bekas CEO Aqsa Syarif. mohon semua rakan artis menyebarkan maklumat tentang Gaza melalui page Aqsa Syarif.

http://www.aqsasyarif.org.my/

http://www.youtube.com/watch?v=-x_Q_VIhsMQ&feature=share

Sumbangan boleh dibuat ke dalam salah satu akaun di bawah: 1. Aqsa Syarif Berhad 5515 7500 4299 (Maybank Islamic) 12 092 01 003490 4 (Bank Islam) kemudian si...
.
Komuniti PTT Lebuhraya Utara-Selatan ( KPTTLUS )
> > > www.kpttlus.blogspot.com < < <
Status : InfoChannel - ( Borak Kosong DILARANG ).
Peringatan : TIADA Sebarang Informasi Sekatan Jalanraya ( Roadblock ), Perangkap Had Laju ( Speedtrap ) atau Seumpama Dengannya ( Termasuk sebarang KataGanti atau KodRahsia ).
Nota : Anda akan DISINGKIRKAN dari jaluran TANPA NOTIS !!!. Harap Maklum & Selamat Bekerjasama.

0 komen:

Post a Comment

Terima kasih di atas kesudian anda menaip komen di sini . . .