Download

Mencari ...
Setinggi2 penghargaan dan ucapan terima kasih buat semua rakan komuniti yang terus menyokong aktiviti KPTTLUS. terutama sekali buat Rakan Pengurusan Channel LUS & Rakan Moderator Channel LUS selanjutnya SEMUA rakan-rakan yang menggunakan Jaluran / Jaringan PTT Channel Lebuhraya Utara-Selatan. Sekian, Terima Kasih. ( 43650|[LUS]|airbort )
15 November 2012

18SX - Tempat Ransangan Utama

Dinding faraj adalah tempat rangsangan yang utama semasa jimak untuk menimbulkan kepuasan dan inzal. Disitulah letaknya Makam Yang Lima. Kedudukan lubang faraj akan berubah dengan teknik tusukan yang serong atau diluruskan. Rasa kenikmatan akan berbeza. Namun fokus adalah terhadap memuaskan setiap rasa yang berbeza itu. Contohnya, bila kita makan, maka kita mahu puas makan nasi, puas makan lauknya dan puas meminum air. Makam Yang Lima adalah satu seni. Di Barat segala variasi posisi senggama itu mempunyai fungsi juga dalam memuaskan Makam Yang Lima tetapi ia dilakukan tanpa disedari dan tanpa sistem tertentu, rangsangan yang dilakukan ke satu tempat tetapi tidak dihabiskan sehingga isteri inzal tidaklah mendatangkan kebaikan malahan menyakitkan perasaannya. Ia ibarat memberi seorang yang sedang dahaga hanya setitik air minuman, dia akan bertambah dahaga dan tiada puas.

.
Komuniti PTT Lebuhraya Utara-Selatan ( KPTTLUS )
> > > www.kpttlus.blogspot.com < < <
Status : InfoChannel - ( Borak Kosong DILARANG ).
Peringatan : TIADA Sebarang Informasi Sekatan Jalanraya ( Roadblock ), Perangkap Had Laju ( Speedtrap ) atau Seumpama Dengannya ( Termasuk sebarang KataGanti atau KodRahsia ).
Nota : Anda akan DISINGKIRKAN dari jaluran TANPA NOTIS !!!. Harap Maklum & Selamat Bekerjasama.

0 komen:

Post a Comment

Terima kasih di atas kesudian anda menaip komen di sini . . .