Download

Mencari ...
Setinggi2 penghargaan dan ucapan terima kasih buat semua rakan komuniti yang terus menyokong aktiviti KPTTLUS. terutama sekali buat Rakan Pengurusan Channel LUS & Rakan Moderator Channel LUS selanjutnya SEMUA rakan-rakan yang menggunakan Jaluran / Jaringan PTT Channel Lebuhraya Utara-Selatan. Sekian, Terima Kasih. ( 43650|[LUS]|airbort )
15 November 2012

18SX - Seni Makam Lima

Seni tentang Makam Yang Lima itu penting. Ini supaya isteri dapat merasai inzal dalam hidup senggamanya. Di Barat terdapat ramai isteri yang tidak pernah merasa inzal, ini adalah hasil kajian seksologi di sana. Di Timur, kita mengenal inzal isteri berlaku banyak kali dan boleh berlaku dalam jarak yang amat singkat. Ada sesuatu yang tidak kena di Barat yang perlu dihalusi dan dicari jawapannya melalui pengetahuan Timur. Masalah isteri tidak puas sepatutnya diselesaikan dengan cara yang bersungguh-sungguh, kerana ia dapat membawa kesan buruk pada masyarakat keseluruhannya.

.
Komuniti PTT Lebuhraya Utara-Selatan ( KPTTLUS )
> > > www.kpttlus.blogspot.com < < <
Status : InfoChannel - ( Borak Kosong DILARANG ).
Peringatan : TIADA Sebarang Informasi Sekatan Jalanraya ( Roadblock ), Perangkap Had Laju ( Speedtrap ) atau Seumpama Dengannya ( Termasuk sebarang KataGanti atau KodRahsia ).
Nota : Anda akan DISINGKIRKAN dari jaluran TANPA NOTIS !!!. Harap Maklum & Selamat Bekerjasama.

0 komen:

Post a Comment

Terima kasih di atas kesudian anda menaip komen di sini . . .