Download

Mencari ...
Setinggi2 penghargaan dan ucapan terima kasih buat semua rakan komuniti yang terus menyokong aktiviti KPTTLUS. terutama sekali buat Rakan Pengurusan Channel LUS & Rakan Moderator Channel LUS selanjutnya SEMUA rakan-rakan yang menggunakan Jaluran / Jaringan PTT Channel Lebuhraya Utara-Selatan. Sekian, Terima Kasih. ( 43650|[LUS]|airbort )
15 November 2012

18SX - Seksologi Moden

Seksologi moden mengandaikan bahawa nafsu adalah satu tenaga yang statik dan rangsangan akan dapat membangkitkannya. DiTimur, nafsu dikenali sebagai satu tenaga yang beredar atau mengalir atau berubah tempat. Disini terdapat perbezaan besar antara Barat dan Timur. Logika peredaran dapat dipastikan dengan melihat semua kejadian yang lain. Bintang, bulan, matahari dan bintang semuanya beredar di atas burujnya. Wanita juga mempunyai masa kesuburan dan pusingan haidnya. Islam juga menyatakan bahawa nafsu wanita itu beredar menurut hari. Dalam istilah moden, kepekaan seks berubah tempat pada tubuh badan wanita dengan beredarnya waktu. Pada satu waktu, nafsu itu berada di satu tempat, pada masa yang lain ia berada pula ditempat yang lain.

.
Komuniti PTT Lebuhraya Utara-Selatan ( KPTTLUS )
> > > www.kpttlus.blogspot.com < < <
Status : InfoChannel - ( Borak Kosong DILARANG ).
Peringatan : TIADA Sebarang Informasi Sekatan Jalanraya ( Roadblock ), Perangkap Had Laju ( Speedtrap ) atau Seumpama Dengannya ( Termasuk sebarang KataGanti atau KodRahsia ).
Nota : Anda akan DISINGKIRKAN dari jaluran TANPA NOTIS !!!. Harap Maklum & Selamat Bekerjasama.

0 komen:

Post a Comment

Terima kasih di atas kesudian anda menaip komen di sini . . .